2008. június 19., csütörtök

ADAMO




Free Blog Content





Blog Toplista - A legjobb legérdekesebb blogok gyűjtőhelye


Mi az Adamo?

Az Adamo egy olyan tartalomszolgáltatási modellt megvalósító weboldal, amely mikrofizetési rendszerben teszi lehetővé a tartalmak megvásárlását, illetve a tartalmakhoz való hozzáférést. Nem hagyományos webáruház mégsem, mert nem minden tartalom eladó benne, hanem vagy ingyen vagy megszabott kattintási díjért elérhető.
Az Adamo elsősorban elektronikus könyvek, írások, cikkek megvásárlását teszi lehetővé, de emellett társkeresési szolgáltatást is kínál. Miután ilyen jellegű és tartalom-portfólójú weboldal nincs Magyarországon, ezért választottuk az Ádám név sumér megfelelőjét, az Adamo-t. Hiszen mi szeretnénk ilyen portfólóval - kínálattal, ha úgy tetszik - a magyar piacra lépni. Nagyon fontosnak tartjuk a kínálat bővítését, ezért igyekszünk minél több tartalomszolgáltató partnerrel (könyvkiadók, szerzők, cikkírók, stb.) együttműködni. Hisszük, hogy az egyre bővülő kínálat meghozza a piaci sikert is.

A weboldal még nem működik, de már most várjuk minden olyan tartalomszolgáltató partner (cikkírók, könyvszerzők, kiadók, stb.) jelentkezését, aki szívesen felkínálná saját írásait, cikkeit, könyveit az Adamo számára értékesítésre. Az Adamo a szerzőkkel (jogtulajdonosokkal) egyeztetve és szerződve működne az elektronikus értékesítés minél gördülékenyebbé tétele érdekében.

A leendő partnerek a következő címekre írhatnak:

attilalukacs70@yahoo.co.uk
piramis23@freemail.hu
ggeorgone@gmail.com


Ennek reményében üdvözöljük vásárlóinkat, felhasználóinkat és természetesen partnereinket.

Az Adamo csapata